dinsdag 23 november 2010

verveling!

Tijdens de les verveelden we ons, zie hier het resultaat!
Published with Blogger-droid v1.6.5

zondag 21 november 2010

Na-aper.

Ook ik begon ruim op tijd (gisteren) aan mijn opdracht voor CKV. 'Je groei op school'... Ja hallo, voor zo ver ik weet groei ik vooral buiten school om, óp school besteed ik meer tijd aan het verdoen van diezelfde tijd. Maargoed, ik heb gekozen voor de abstracte aanpak en ik ga mijn best doen het verhaal zó te vertellen dat het nog enigszins ergens op slaat ook. Maar nu eerst de foto's!De enige reden dat dit eventueel een connectie zou kunnen hebben, is dat ik boven aan de trap sta.

Hier laat ik een schoolboek uit de tweede vallen, toen ik nog op gymnasium zat.
Ik ben sindsdien wel een niveau naar beneden gegaan, maar toch ook gegroeid.

Ik ben ongeveer constant in tijdsnood en dat is iets wat, ondanks de 'groei', niet echt verandert is.

Dit is eigenlijk nog een foto die niet zo zeer mijn groei op zich weerspiegelt,
maar wel datgene wat tijdens het groeiproces onveranderd is gebleven.

Deze foto staat voor het loslaten van het klein zijn, de onschuld.

Zo, bij deze mijn onwijs 'creatieve' fotocollectie, binnenkort tour ik door heel Nederland met de tentoonstelling! *kuch*sarcasme.


vrijdag 19 november 2010

Je zal het maar hebben

Totaal onschuldig reageer je op een prijsvraag van de schoolkrant, win je ineens. Wie overkomt dat nou? Wel, het overkwam mij! Ik heb een waardebon gewonnen à €25,- bij de FiftySix, een winkel in Sneek. Geheel overdonderd nam ik mijn prijs in ontvangst en werden er foto's gemaakt. 
Toch wel leuk, nu kan ik eens even winkelen!Mijn groei

Voor het vak CKV moest ik een aantal foto's maken die mijn groei van de afgelopen 5 jaar laten zien. Ik ben er op uit getrokken en heb in de school een aantal mooie foto's gemaakt. Daarna ben ik natuurlijk heerlijk aan het bewerken gegaan, iets wat ik heerlijk vind. 

Dit is een kunstwerk dat in het trappenhuis van school hangt.

Dit heb ik, samen met een vriendin, geschilderd vorig jaar voor CKV. Het is gebaseerd op Keith Haring en het laat zien dat mensen, uit alle culturen in liefde samen kunnen leven.

Deze sleutelhanger heb ik vorig jaar gekocht toen ik naar een voorstelling van een Poolse dansgroep ging. Hij hangt aan mijn etui, samen met een hele verzameling van mijn afgelopen schooltijd.

Hier zijn Laura haar schoenen/benen te zien in de mediatheek. Hier zie je de diepte zo mooi.

Mijn kluisje, met een Converse-sticker. Deze heb ik er maar op geplakt, omdat ik mijn kluisje altijd kwijt ben...

Ik denk dat ik deze toch het mooiste vindt. Op de voorgrond een boek van Roald Dahl, de GVR. Ik heb dit boek in de eerste klas gelezen. Op de achtergrond, niet leesbaar, staan de boeken Wuthering Heights en Pride en Predjudice, boeken die je pas leest als je ouder bent. Hier een duidelijke groei van mijzelf.

Naar mijn mening heb ik de groei van mijzelf goed weer gegeven, en ik vindt de foto's zeer geslaagd.
Reactie's?

woensdag 10 november 2010

Up & Over It


Pff, wat een drukte op school. Maar gelukkig bestaat er Youtube! Mijn danslerares stuurde mij dit filmpje toe. 'Om te oefenen', is wat ze zei, 'volgende week doen we het op les!'

Up & Over It is gewoon geniaal! Ze zijn twee Ierse dansers, die ze zelf helemaal hebben aangepast naar hun eigen stijl. Check it!

Ik wil dit ook kunnen, wie helpt me?