zaterdag 11 september 2010

Soksoksoksoksok!

Goed, ik geef het toe: Ik heb geen leven. Of nouja, ik zit (naar mijn idee) te vaak op internet. Vaak levert dit niet zo veel op, behalve dat ik een paar keer heb gelachen om domme filmpjes, maar een paar maanden geleden kwam ik op één van mijn zoektochten naar niets langs deze website: SockDreams
Ik keek wat rond en al snel kreeg ik de behoefte om van school te gaan en fulltime te werken, alleen maar zodat ik genoeg geld zou hebben om álles te kopen. Ze hebben halve sokken, enkelsokken, kuitsokken, kniesokken, over-the-knee sokken, thigh-high sokken en ga zo maar door. En dat niet alleen, ze hebben ook armwarmers, maillots, beenwarmers, leggings, shirts en petticoats. Nouja, ga zelf maar kijken.

Hoewel de winkel in Amerika gevestigd is en de verzendkosten op zijn laagst $13 zijn, wordt dat aardig gecompenseerd dor de prijs van de sokken (al vanaf $3) en de verhouding euro-dollar. Voor twee paar handgebreide sokken van meer dan eem meter lang heb ik, inclusief verzendkosten, 23 euro betaald. Dat was een week geleden, en ik heb ze vandaag gekregen! Even voor de duidelijkheid: Ik heb nog een bestelling bij de H&M staan van twee maanden geleden, die doen er dus duidelijk langer over!


Ja, ik kan erg enthousiast worden van sokken. Nu jij nog!

1 opmerking:

  1. Bedankt voor je comment! En wat leuk, zo'n webshop helemaal gespecialiseerd in sokken en andere breisels :)

    BeantwoordenVerwijderen

Jou berichtjes maken me blij!
Liefs, Swaen ♥