zondag 29 augustus 2010

Little mysteries...

ngeveer een half jaar geleden (4 december, 2009 om precies te zijn) doken er vreemde filmpjes op op Youtube van een gebruiker genaamd 'iamamiwhoamiiam' oftewel, 'I am, am I? Who am I? I am.'
Het waren abstracte filmpjes van onder andere bomen waar handen en voeten uitkwamen, een met modder besmeurde vrouw die aan een boom likt en een man in ondergoed in een kartonnen fort.
Deze filmpjes werden door duizenden mensen bekeken en velen van hen vroegen zich af wie erachter zat. Namen als Goldfrapp, Christina Aguilera en Lady GaGa kwamen allemaal voorbij, maar naarmate er meer filmpjes kwamen en de artieste meer van zich liet zien werd duidelijk dat het om geen van allen ging. Uiteindelijk is er maar besloten dat het hier om Jonna Lee gaat, aangezien de titels van de filmpjes 'bounty' spellen en de website I am Bounty op haar naam geregistreerd staat. Er zijn nog veel meer aanwijzingen te vinden die een béétje te ingewikkeld zijn om hier zomaar even uit te leggen. Wil je ze zelf vinden dan raad ik je aan om de filmpjes in chronolische op Youtube te bekijken. Ben je daar te ongeduldig voor raad ik je aan om eventjes op de Wikipedia-pagina van Iamamiwhoamiiam the kijken of op de pagina van Jonna Lee.
Het eerste filmpje is niet meer beschikbaar op Youtube vanwege schending van de gebruiksrechten, maar hieronder het oudste filmpje:Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jou berichtjes maken me blij!
Liefs, Swaen ♥